fbpx
Naast het nieuws

Valentijnslucht boven Groningen Airport Eelde

Groningen Airport Eelde geeft geliefden de kans hun huwelijksaanzoek naar een hoger niveau te tillen. De luchthaven is op zoek naar mensen die zijn of haar partner graag op Valentijnsdag ten huwelijk willen vragen.

Banner
Eelde biedt geïnteresseerden de mogelijkheid om ‘vliegend’op de knieën te gaan voor hun geliefde. De luchthaven regelt dan een vliegtuigje waar een banner achter komt te hangen met daarop de prangende vraag.

Spotten
Het toestel doet dan een rondje boven het noorden van het land. De aanvrager kiest een locatie waar hij of zij met de beoogde aanstaande het vliegtuigje met de vraag kan spotten. Belangstellenden kunnen zich tot 9 februari aanmelden via de site van de luchthaven. Ze moeten aangeven waarom zij een huwelijksaanzoek hebben dat vluchtwaardig is.

Toestel
Volgens een woordvoerster van de luchthaven zal op 14 februari één toestel met liefdesboodschap boven Noord-Nederland vliegen.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button