Frequente reizigerNieuws

Vliegverkeer Rotterdam Airport ligt plat – update

Het vliegverkeer op Rotterdam The Hague Airport (RTHA) is aan het eind van de middag een paar uur helemaal stilgelegd. De luchthaven meldde dat er sprake was van rookontwikkeling in de kelderruimte van de luchtverkeersleiding.

Brandweer
Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond kwam iets voor vijf uur een bij de brandweer een melding binnen van rookontwikkeling in een technische ruimte. Waarna de brandweer naar de luchthaven is gegaan.

Smeulbrand
Om half zeven in de avond waren ze daar nog steeds en lag het vliegverkeer op RTHA nog stil. “We weten de locatie waar het is ontstaan,” aldus de woordvoerder van de Veiligheidsregio. “De brandweer onderzoekt wat de beste manier is om de smeulbrand te doven.”

Geannuleerd
Een vlucht van British Airways naar Londens geannuleerd. Andere vluchten die moesten vertrekken, liepen vertraging op. Iets na zeven uur in de avond werd het vliegverkeer hervat.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button