LiefhebberNaast het nieuwsVeiligheidVideo

Veilige vogels: Safety video Brussels Airlines – Video

Ook al is de safety video van Brussels Airlines al een jaartje oud, het is er een die laat zien dat instructievideo’s niet saai hoeven te zijn.

Vogels
In plaats van acteurs of echte cabine crew leden koos Brussels er voor om een animatie te maken met vogels. Deze vrolijke vrienden laten de passagiers zien hoe er gereageerd moet worden als er zich een incident voordoet tijdens de vlucht.

Brits
De zeer beschaafde Engelse stem die de tekst voorleest, met de nodige droge opmerkingen, maakt het geheel nog aantrekkelijker.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close