Naast het nieuws

Alaska Airlines keert vlucht om vanwege naakte man

Alaska Airlines vlucht AS146 van Anchorage naar Seattle moest gister omkeren nadat een man op de vlucht zijn kleding uittrok en voor een hoop commotie zorgde.

Omkeren
Een passagier meldde dit aan KTVA, het lokale televisiestation van Anchorage. De man sloot zichzelf op in het toilet van het toestel en kleedde zich daar uit. Vervolgens weigerde de man te luisteren naar de instructies van het cabinepersoneel.Dit leidde uiteindelijk, drie kwartier na vertrek, tot omkeer van de vlucht.

Woordvoeder
Alaska’s woordvoeder Tim Thompson heeft bevestigd dat vlucht AS146 met vertraging een tweede keer opsteeg. “Hoewel er geen noodgeval was hebben de piloten besloten terug te keren naar Anchorage, vanwege een passagier die de instructies van het personeel niet op wilde volgen.”

Politie
Eenmaal terug op Anchorage International is de man door de politie het de B737-900 uit geëscorteerd. Later werd duidelijk dat de man niet aangeklaagd is voor het voorval.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button