Naast het nieuws

Alaska Airlines keert vlucht om vanwege naakte man

Alaska Airlines vlucht AS146 van Anchorage naar Seattle moest gister omkeren nadat een man op de vlucht zijn kleding uittrok en voor een hoop commotie zorgde.

Omkeren
Een passagier meldde dit aan KTVA, het lokale televisiestation van Anchorage. De man sloot zichzelf op in het toilet van het toestel en kleedde zich daar uit. Vervolgens weigerde de man te luisteren naar de instructies van het cabinepersoneel.Dit leidde uiteindelijk, drie kwartier na vertrek, tot omkeer van de vlucht.

Woordvoeder
Alaska’s woordvoeder Tim Thompson heeft bevestigd dat vlucht AS146 met vertraging een tweede keer opsteeg. “Hoewel er geen noodgeval was hebben de piloten besloten terug te keren naar Anchorage, vanwege een passagier die de instructies van het personeel niet op wilde volgen.”

Politie
Eenmaal terug op Anchorage International is de man door de politie het de B737-900 uit geëscorteerd. Later werd duidelijk dat de man niet aangeklaagd is voor het voorval.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close