fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

Emirates nóg vaker naar Londen

Luchtvaartmaatschappij Emirates voegt nog een extra dagelijkse vlucht op zaterdag toe van Dubai naar Londen Heathrow, zo blijkt uit het boekingssysteem van de maatschappij.

Zaterdag
De zevende dagelijkse vlucht die vanaf 10 februari tot en met 24 maart op zaterdag wordt uitgevoerd, wordt met een Boeing 777-300ER gevlogen. Het toestel biedt ruimte aan 354 passagiers. Er zijn zes stoelen in eerste klas, 42 in business class en 306 in economy.

Tien
Emirates vliegt op dit moment zes keer per dag met een Airbus A380 op Londen Heathrow, met de nieuwe zaterdagvlucht komt daar een zevende verbinding bij. Niet allen op Heathrow wordt er door Emirates gevlogen, ook Londen Gatwick wordt drie maal per dag door een A380 van de maatschappij bediend. Hiermee komt het aantal dagelijkse vluchten, op zaterdag, op tien te liggen.

Stansted
Vorig jaar kondigde Emirates aan dat ze vanaf acht juni ook een dagelijkse vlucht naar Londen Stansted aanbieden. Met een Boeing 777-300ER kunnen passagiers van Dubai naar Londen Stansted en vice versa reizen.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button