AirlinesFrequente reizigerNieuws

Emirates nóg vaker naar Londen

Luchtvaartmaatschappij Emirates voegt nog een extra dagelijkse vlucht op zaterdag toe van Dubai naar Londen Heathrow, zo blijkt uit het boekingssysteem van de maatschappij.

Zaterdag
De zevende dagelijkse vlucht die vanaf 10 februari tot en met 24 maart op zaterdag wordt uitgevoerd, wordt met een Boeing 777-300ER gevlogen. Het toestel biedt ruimte aan 354 passagiers. Er zijn zes stoelen in eerste klas, 42 in business class en 306 in economy.

Tien
Emirates vliegt op dit moment zes keer per dag met een Airbus A380 op Londen Heathrow, met de nieuwe zaterdagvlucht komt daar een zevende verbinding bij. Niet allen op Heathrow wordt er door Emirates gevlogen, ook Londen Gatwick wordt drie maal per dag door een A380 van de maatschappij bediend. Hiermee komt het aantal dagelijkse vluchten, op zaterdag, op tien te liggen.

Stansted
Vorig jaar kondigde Emirates aan dat ze vanaf acht juni ook een dagelijkse vlucht naar Londen Stansted aanbieden. Met een Boeing 777-300ER kunnen passagiers van Dubai naar Londen Stansted en vice versa reizen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/