fbpx
AirlinesLiefhebberNaast het nieuws

Tour begonnen voor Lufthansa’s 747 met nieuw jasje

Lufthansa maakt met een Boeing 747-8 en een Airbus A321 een rondje langs verschillende Duitse luchthavens om de nieuwe livery te tonen.

Düsseldorf
De ronde begint op de luchthaven van Frankfurt waar de nieuwe livery werd onthuld. Up woonde de presentatie bij. De volgende halte wordt Düsseldorf waar de 747 vanmorgen landde.

Ronde
Andere luchthavens die de Boeing 747-8 met het nieuwe jasje van Lufthansa aandoet zijn Hamburg, Berlijn Tegel en München. Op andere vliegvelden vliegt het toestel laag over, maar zal daar niet landen. Het betreft de luchthavens van Köln/Bonn, Bremen, Hannover, Dresden en Stuttgart.

Airbus
De Airbus A321 (de D-AISP) vliegt zijn normale schema. De eerste vlucht is van München naar Milaan Malpensa en terug. Vervolgens gaat het van München naar Parijs Charles de Gaulle vice versa. Na die twee vluchten vliegt het toestel nog door naar München en zit de dag erop.

Kraanvogel
Wanneer er een 747-8 opstijgt gaan er zo’n 45.000 vogels de lucht in: 4000 staan er afgebeeld op bekers, 2500 op servetten, 300 op trolleys en 2 sieren het staartvlak.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button