Frequente reizigerNieuwsVliegvelden

Overheid laat omwonenden Lelystad geluidsoverlast ervaren

De overheid laat bewoners op de aanvliegroute naar Lelystad Airport nog voor de zomer ervaren hoeveel geluid de vliegtuigen gaan geven, door een passagiersvliegtuig over het oosten van het land te laten vliegen. Dat meldt het ANP.

Test
De test wordt gedaan met een toestel dat volgend jaar april van het vliegveld gebruik moet gaan maken: een Airbus A320 of Boeing B737. Deze zal op een hoogte van 1800 meter vliegen.

Apeldoorn
Eerder wilde Lokaal Apeldoorn een B747 over Apeldoorn laten vliegen om te ervaren hoe dat klinkt. Dit toestel heeft na een paar dagen uitstel vanwege slechte weersomstandigheden uiteindelijk gevlogen over onder meer Nijkerk, Stroe en Eerbeek, maar niet over Apeldoorn.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/