fbpx
AirlinesNaast het nieuwsProfessional

Ryanair zoekt Zuid-Afrikaanse piloten

Ryanair wil Zuid-Afrikaanse piloten inhuren vanwege de vlootuitbreiding van 425 naar 580 Boeing B737’s in de komende zes jaar. Dat schrijft de maatschappij in een vacature op zijn website.

Werving
Op maandag 19 februari zal er een roadshow plaatsvinden in Johannesburg en op 21 februari in Kaapstad. Met deze evenementen wil de low-cost carrier Zuid-Afrikaanse piloten aantrekken.

Vakbond
De Air Line Pilots’ Association South Africa zegt tegen Bloomberg op de hoogte te zijn van de vacature. “Ondanks recente arbeidsconflicten vult Ryanair een gat die is ontstaan door het falen van Europese maatschappijen, dus ze moeten hoe dan ook nieuwe mensen rekruteren”, aldus William Rooken-Smith, president van de vakbond, tegenover Bloomberg.

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button