AirlinesOverig nieuwsProfessional

Ryanair zoekt Zuid-Afrikaanse piloten

Ryanair wil Zuid-Afrikaanse piloten inhuren vanwege de vlootuitbreiding van 425 naar 580 Boeing B737’s in de komende zes jaar. Dat schrijft de maatschappij in een vacature op zijn website.

Werving
Op maandag 19 februari zal er een roadshow plaatsvinden in Johannesburg en op 21 februari in Kaapstad. Met deze evenementen wil de low-cost carrier Zuid-Afrikaanse piloten aantrekken.

Vakbond
De Air Line Pilots’ Association South Africa zegt tegen Bloomberg op de hoogte te zijn van de vacature. “Ondanks recente arbeidsconflicten vult Ryanair een gat die is ontstaan door het falen van Europese maatschappijen, dus ze moeten hoe dan ook nieuwe mensen rekruteren”, aldus William Rooken-Smith, president van de vakbond, tegenover Bloomberg.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close