Overig nieuws

Vrouw spoelt emotioneel steundier door toilet vliegveld

Een 21-jarige Amerikaanse vrouw heeft haar dwerghamster door het toilet op Baltimore Airport gespoeld nadat ze deze niet mee mocht nemen op een vlucht naar Fort Lauderdale. Dat meldt Miami Herald.

Toilet
Luchtvaartmaatschappij Spirit Airlines zei van tevoren tegen de vrouw dat het geen probleem was om de dwerghamster mee te nemen. Eenmaal op de luchthaven werd het beestje wel geweigerd. Volgens de student, Belen Aldecosea, zou het vliegtuigpersoneel hebben geadviseerd het beestje door het toilet te spoelen. Spirit ontkent dit, maar geeft wel toe eerst te hebben aangegeven dat dwerghamster Pebbles mee mocht.

Huilen
Tegen de Miami Herald zegt de vrouw dat het bruut was, maar dat ze niet anders kon. Ze moest naar huis in Fort Lauderdale om haar tumor te laten verwijderen. Het lukte niet om een auto te huren en haar universiteit lag op twee uur rijden van de luchthaven. Ook haar studievrienden konden haar niet helpen. “Ze was bang. Ik was bang. Het was verschrikkelijk om haar door het toilet te spoelen. Ik heb daar tien minuten zitten huilen”, vertelt Aldecosea.

Tumor
De vrouw kocht het diertje toen zij een goedaardige, maar pijnlijke tumor in haar nek kreeg. Emotionele steundieren kunnen helpen om afleiding te geven van een medisch probleem en worden soms toegewezen door de dokter.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close