fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

Eerste vlucht VLM Airlines naar München en Maribor

VLM Airlines heeft vandaag de eerste vlucht vanuit Antwerpen naar München en Maribor uitgevoerd, zo meldt de Belgische luchtvaartmaatschappij.

München
Om 10:10 uur vanmorgen vertrok een Fokker 50 van VLM Airlines naar de Sloveense stad Maribor via München. De vlucht wordt tot en met 23 maart één keer per dag uitgevoerd op maandag tot en met vrijdag. Om 10:10 uur vertrekt de vlucht en komt om 12:15 uur aan in München.

Zomer
In het zomerseizoen wordt de vlucht twee keer per dag gevlogen. Om 06:45 uur en 17:30 uur vertrekt het toestel vanuit Antwerpen om respectievelijk om 08:45 uur en 19:10 uur te landen in de Beierse hoofdstad.

Maribor
Vanuit München vertrekt om 14:50 uur het vliegtuig om in Maribor om 16:30 uur aan te komen. Dit vluchtschema wordt aangehouden tot en met 23 maart. Vanaf 26 maart tot en met 26 oktober wordt er twee keer per dag op Maribor gevlogen en vertrekt de vlucht vanuit München om 09:15 uur en 11:15 uur.

Antwerpen
In het zomerseizoen wordt er vanuit Antwerpen ook twee keer per dag op doordeweekse dagen op Maribor gevlogen. Vanaf de luchthaven van Antwerpen vertrekt om 06:45 uur en 11:15 uur de vlucht naar Maribor met een korte tussenstop in München.

Terug
Alle vluchten die vanuit Antwerpen naar München en Maribor worden gevlogen, worden op dezelfde dag ook omgekeerd uitgevoerd op een later tijdstip.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button