Frequente reizigerIncidentenNieuwsVliegvelden

London City gesloten door WO2-bom

London City Airport is gesloten nadat er een bom uit de Tweede Wereldoorlog is gevonden in de Thames. De luchthaven is nog de hele dag gesloten, zo meldt het vliegveld.

Dupe
Een woordvoerder zegt tegen de BBC dat er ongeveer 16.000 passagiers de dupe zijn. De bom is zondagochtend gevonden tijdens geplande werkzaamheden aan het George V dok. London City is vervolgens zondag om 22:00 uur gesloten.

Bom
De Koninklijke Marine ruimt de bom op. Wegens de werkzaamheden is er een zone van 200 meter ontruimd. Het vliegveld meldt in een verklaring dat zo snel mogelijk gewerkt wordt. “We danken iedereen voor hun geduld en medewerking”, zegt de ceo van City. Passagiers wordt aangeraden contact op te nemen met hun maatschappij.

KLM
KLM is één van de maatschappijen die op London City vliegt. In ieder geval de eerste drie vluchten van de dag zijn geannuleerd. Andere maatschappijen die op City vliegen zijn onder andere British Airways, Flybe en Lufthansa.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/