fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuws

Qatar Airways voor het eerst naar Canberra

Qatar Airways heeft op zondag 11 februari de eerste vlucht uitgevoerd van Doha naar Canberra, de hoofdstad van Australië, zo meldt de luchtvaartmaatschappij.

B777
Vlucht QR906 van Qatar Airways vertrok van het Hamad International Airport in Doha naar het vliegveld van Canberra op zondag om 7:55 uur lokale tijd, en landde op maandagochtend om 8:35 uur lokale tijd in Australië. De Boeing 777-300ER die de passagiers vervoert op deze route biedt plaats aan 42 reizigers in business class en heeft 316 stoelen in economy. De vluchten tussen beide steden worden dagelijks uitgevoerd.

Vijf
De vlucht naar Canberra is de vijfde route die Qatar Airways aanbiedt naar Australië. In 2016 werden de routes naar Sydney en Adelaide geopend. De twee andere steden waar de maatschappij op vliegt zijn Brisbane en Melbourne.

Uitbreiding
De maatschappij uit Doha breidt het vluchtaanbod vanuit Australië richting Europa ook uit. Zo worden er vluchten aangeboden naar Dublin, Praag en Kiev. Nieuwe bestemmingen die dit jaar aan het netwerk worden toegevoegd zijn Cardiff, Malaga en Mykonos.

Bestel nu deze afscheidskalender van de KLM 747!

Nieuw in de webshop van Up: een afscheidskalender van de KLM Boeing 747. Exclusief verkrijgbaar bij Up in the Sky voor €17,95 inclusief gratis verzending. Voor €4 extra krijg je er een retro sleutelhanger bij!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button