fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Qatar voegt Griekse bestemmingen toe

Qatar Airways lanceert nieuwe directe vluchten van Doha naar Mykonos vanaf 30 mei 2018. Het is de derde Griekse bestemming voor de maatschappij en zal vier keer per week worden gevlogen met een Airbus A320.

Mykonos
Mykonos is één van de Cyclades eilanden in de Aegean Sea, bekend om de witte gebouwen tegenover de turquoise wateren. “Mykonos is al lang één van onze meest opgezochte Europese bestemmingen en we zijn trots om de eerste Gulf carrier te zijn die direct naar Mykonos zal vliegen”, aldus Akbar Al Baker, Qatar Airways Group Chief Executive.

Uitbreiding
Er staan nog meer Griekse bestemmingen op de planning. Qatar zal in maart 2018 non-stop vluchten uitvoeren naar Thessaloniki vanaf Doha. Ook deze route zal worden gevlogen met een A320. Naast de Griekse plaatsen voegt Qatar dit jaar ook routes toe naar onder andere Canberra (Australië) en Cardiff, Verenigd Koninkrijk.

Ying de Jong

Redacteur. Ying heeft altijd al wat met vliegtuigen en de organisaties die met luchtvaart te maken hebben. Daarom is ze ook Aviation Operations gaan studeren aan de Hogeschool van Amsterdam en levert ze bijdragen aan Up in the Sky.

Gerelateerde artikelen

Back to top button