AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijk

Modeshow in hogere sferen – Video

Virgin Australia organiseerde de eerste modeshow in de lucht. In een A330 liepen veertien modellen een modeshow met kleding van een Australisch merk, zo meldt Virgin.

Festival
De “Runway in the Sky” is door Virgin Australia georganiseerd om het vijfjarige partnerschap van de maatschappij te vieren met de ‘Virgin Australia Melbourne Fashion Festival’. Het Zweeds-Australische model Kelly Gale loopt met dertien andere modellen een modeshow in een A330 tijdens de vlucht van Sydney naar Melbourne.


Kleding
De kleding die de modellen tijdens de modeshow tonen zijn van het Australische merk Ginger and Smart.

Tags

Roel Diender

Senior editor. Roel is afgestudeerd in Antwerpen als journalist. Terug in Nederland kwam hij bij Up terecht en dompelt zich sindsdien onder in de wereld van vliegtuigen, luchthavens en alles wat met deze dynamische sector te maken heeft.

Gerelateerde artikelen

Back to top button