fbpx
AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijk

Oude A340 van Virgin Atlantic in speciaal jasje

Een Airbus A340-600 van Virgin Atlantic die sinds 2015 opgeslagen stond in het Franse Tarbes is weer in dienst genomen, maar niet zonder eerst een metamorfose te ondergaan, zo meldt de luchtvaartmaatschappij.

Rompslomp
De Airbus A340-600 werd, nadat al het papierwerk, onderhoudswerken, testen en certificering afgerond was, naar de verflocatie van Air Livery in Manchester gevlogen. Daar werd in een week tijd een grote dankboodschap op de romp getoverd.

De A340 in nieuw jasje © Virgin Atlantic

Bedankt
Op de romp van de A340 werd de boodschap “a big virgin atlantic thank you” gespoten. De afmetingen van de boodschap zijn 2,13 meter bij 46,33 meter over bijna de gehele lengte van de romp. De boodschap gaat uit naar de 9000 werknemers van Virgin die wereldwijd, de klok rond, ervoor zorgen dat alles volgens plan verloopt.

The Flying Lady © Virgin Atlantic

Proost
Naast de boodschap, vooraan op de romp, staat een afbeelding van de “Flying Lady” die het glas heft om te toasten op de werknemers van Virgin. Het is de tweede keer dat de afbeelding gebruikt wordt. In 2015 werd de ‘vliegende dame’ op de eerste Boeing 787 van Virgin afgebeeld.

Het team dat de nieuwe livery maakte © Virgin Atlantic

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button