AirlinesFrequente reizigerOverig nieuws

Cobalt Air vanaf mei direct tussen Düsseldorf en Cyprus

Vanaf 3 mei vliegt het in 2015 opgerichte Cypriotische Cobalt Air rechtstreeks tussen Düsseldorf en Larnaca op Cyprus, zo meldt de luchtvaartmaatschappij.

Tweede
De route tussen de luchthaven van Düsseldorf en die van Larnaca is de tweede directe vlucht tussen beide vliegvelden. Vanaf 3 mei vliegt Cobalt Air twee keer per week, op donderdag en zaterdag, met een Airbus A320 tussen Duitsland en Cyprus. De Duitse luchtvaartmaatschappij Condor vliegt ook rechtstreeks naar Cyprus op vrijdag en maandag.

Düsseldorf
De duur van de rechtstreekse vlucht bedraagt vier uur. Op donderdag vertrekt de A320 om 13:20 uur en landt om 18:20 uur lokale tijd in Cyprus. Op zaterdag vertrekt het vliegtuig om 11:20 vanuit Duitsland om in Cyprus om 16:20 uur lokale tijd te landen. De A320 overbrugt tijdens de vlucht 2813 kilometer.

Larnaca
Andersom vertrekt op donderdag om 09:05 uur lokale tijd het vliegtuig naar Düsseldorf om daar te landen om 12:30 uur. Op zaterdag vertrekt de vlucht om 07:05 uur lokale tijd vanuit Larnaca en landt in Düsseldorf om 10:30 uur.

A320
De Airbus A320 van Cobalt Air biedt ruimte aan 156 passagiers. Twaalf reizigers kunnen plaatsnemen in business class, de andere 144 in economy.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen