LiefhebberNaast het nieuwsNL nieuwsSchiphol Airport

Love is on the Schiphol-ground

Iedereen kent het nummer ‘Love is in the air’, maar bij Schiphol is het ‘love is on the ground’. De luchthaven biedt samen met KLM namelijk één koppel een trouwerij op het vliegveld aan.

Trouwerij
Schiphol biedt koppels de kans om te trouwen op de luchthaven. Men kan vanaf 14 februari tot en met 7 maart via facebook en instagram aangeven waarom zij op Schiphol willen trouwen. Een onafhankelijke jury selecteert de meest bijzondere instellingen.

Gesprek
Nadat de jury een keuze heeft gemaakt worden de koppels uitgenodigd voor een gesprek, vervolgens wordt er één koppel uitgekozen die daadwerkelijk op Schiphol gaat trouwen. Er worden maximaal zes koppels geselecteerd voor een gesprek.

Locatie
Over de trouwlocatie op Schiphol kan een woordvoerster van de luchthaven nog niks zeggen, maar “het zal een unieke locatie zijn die Schiphol ademt”. Het Amsterdamse vliegveld zorgt voor de aankleding en taart. Een aansluitend feest moet het koppel zelf regelen op een locatie buiten Schiphol.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen