AirlinesNieuwsProfessional

Malaysia Airlines neemt alweer derde A350 in ontvangst

Malaysia Airlines heeft in nog geen drie maanden tijd de derde Airbus A350-900 in ontvangst genomen, zo meldt de luchtvaartmaatschappij.

Derde
Het is de derde Airbus A350-900 voor Malaysia Airlines in tweeënhalve maand tijd. De eerste A350 werd op 30 november van vorig jaar in ontvangst genomen bij de Airbus fabriek in Toulouse.

Tweede
Slechts drie weken later, op 23 december werd de tweede A350 verwelkomd in Kuala Lumpur. Het Airbus toestel in kwestie heeft een speciale Negaraku-livery ter ere van zestig jaar Maleisische onafhankelijkheid.

Eerste
De op 2 april 1947 opgerichte maatschappij was de eerste airline die de A350-900 met een first class segment in de vloot opnam. In de first class is ruimte voor vier passagiers. In totaal gaan er 286 reizigers in de Airbus. Naast de vier plaatsen in de first class, zijn er 25 stoelen in de business class en 247 in de economy class.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close