IncidentenNieuwsProfessionalVliegvelden

Man gestorven door botsing op Heathrow Airport

Op het Londen Heathrow Airport heeft vanmorgen een ongeluk plaatsgevonden waarbij één man om het leven is gekomen, zo meldt The Independent.

Botsing
Twee auto’s van de luchthaven kwamen met elkaar in botsing op de taxibaan van het grootste vliegveld van Londen. Een medewerker van het grondpersoneel van het vliegveld kwam daarbij om het leven. Het ongeluk gebeurde rond 06:00 uur lokale tijd.

Ziekenhuis
Één van de mannen betrokken bij de botsing kreeg een hartaanval en werd naar een ziekenhuis in het westen van Londen gebracht maar overleefde het ongeluk niet. De andere betrokkene heeft een gebroken schouder en is buiten levensgevaar.

Condoleance
Een woordvoerster van het vliegveld zegt over het ongeluk: “we kunnen bevestigen dat door een serieus ongeluk waarbij twee voertuigen betrokken waren, een collega overleden is. We condoleren de familie en vrienden die getroffen zijn door dit ongeluk”.

Vertraging
Twintig vluchten van British Airways liepen door het ongeluk vertraging op. Inmiddels zijn alle vluchten vertrokken en loopt het vliegverkeer op Heathrow weer volgens schema.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen