fbpx
AirlinesLiefhebberNieuws

Nieuwe Europese routes voor China Southern

Luchtvaartmaatschappij China Southern Airlines voegt twee nieuwe Europese routes toe aan het netwerk, zo laat het boekingssysteem van de maatschappij zien.

Italië
Vanaf 12 juli vliegt China Southern vanaf de internationale luchthaven Guangzhou Baiyn naar het Aeroporto di Roma Fiumicino. De vlucht wordt drie maal per week met een Boeing 787-8 uitgevoerd.

Engeland
Ook wordt er op dezelfde datum door de op 14 maart 1995 opgerichte Chinese luchtvaartmaatschappij van Wuhan naar Londen Heathrow gevlogen, naast de dagelijkse vlucht van Guangzhou naar Heathrow. Een Airbus A330-200 vliegt drie maal per week tussen Wuhan en het Verenigd Koninkrijk.

787-8
In de Boeing 787-8 Dreamliner van China Southern kunnen 228 passagiers plaatsnemen. Er zijn vier plaatsen in eerste klas, 24 plaatsen in business class en 200 stoelen in economy. In eerste klas en business class kunnen de stoelen omgevormd worden tot een bed.

A330-200
Op de vlucht naar Londen Heathrow kunnen 258 reizigers plaatsnemen in de Airbus A330-200. Er kunnen 24 passagiers in business class plaatsnemen, 50 reizigers in premium economy en 184 mensen in economy.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button