AirlinesIncidentenNieuwsProfessional

United 777 landt zonder motorbehuizing

United Airlines vlucht 1175 landde op 13 februari zonder motorbehuizing op het vliegveld van Honolulu, zo melden diverse media.

Motorkap
Op de vlucht van United Airlines van San Francisco naar Honolulu vloog, veertig minuten voordat het toestel zou landen, de behuizing van de rechter motor eraf. De Boeing 777 vloog door naar de eindbestemming en landde daar zonder verdere incidenten.


Passagiers
Ondanks dat het vliegtuig veilig op het vliegveld van Honolulu aankwam waren veel passagiers geschrokken. Een van de passagiers vertelt dat er een luide knal te horen was en het vliegtuig heftig begon te schudden. Tijdens het incident hield de piloot en de bemanning de passagiers op de hoogte. Voordat het toestel aan de grond werd gezet moesten de passagiers de veiligheidsposities aannemen, in geval het een ruwe landing zou worden.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen