fbpx
AirlinesLiefhebberNieuwsProfessional

Virgin deelt vluchtcodes met Virgin

Virgin Atlantic en Virgin Australia delen voor het eerst vluchtcodes met elkaar. Vanaf 25 maart gaat deze regeling in, zo meldt australianaviation.

Codeshare
De vluchten die door Virgin Australia gevlogen worden in naam van Virgin Atlantic zijn routes tussen Australië, de Verenigde Staten en Hong Kong. Vanaf 25 maart kunnen reizigers op één ticket een vlucht boeken bij beide maatschappijen.

Brisbane
De Australische tak van Virgin vliegt voor Virgin Atlantic van Brisbane naar Adelaide, Cairns, Melbourne en Sydney in Australië en Los Angeles in de Verenigde Staten.

Melbourne
Vanuit Melbourne vliegt Virgin Australia naar de overzeese bestemmingen Hong Kong en Los Angeles. Binnen Australië wordt er vanuit Melbourne naar Sydney gevlogen.

Sydney
Vanuit Sydney wordt er naar de stad Gold Coast in de Australische staat Queensland gevlogen en naar Los Angeles.

Virgin Atlantic
Virgin Atlantic gaat voor Virgin Australia vluchten uitvoeren tussen Londen Heathrow en Los Angeles.

2014
De laatste keer dat Virgin Atlantic met een eigen toestel naar Australië vloog dateert van 2014. Toen werd er met een Airbus A340-600 de route gevlogen tussen Londen, Hong Kong en Sydney.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button