Nieuws

Garuda vlucht Amsterdam naar Ambon met 16 uur verkort

Garuda Indonesia heeft de verbinding tussen Schiphol en Ambon op de Molukken met 16 uur verkort. De vernieuwde route duurt nu 19 uur, zo meldt de maatschappij.

Duur
Voorheen duurde de vlucht van Amsterdam naar Ambon tussen de 26 en 38 uur, afhankelijk van verschillende maatschappijen, overstaptijd en de hoe vaak er overgestapt moet worden. Met een verbeterde aansluiting op Jakarta is de duur van de Garuda vlucht teruggebracht naar 19 uur.

Verbinding
De vlucht van Amsterdam naar Ambon met de nieuwe verbinding gaat in vanaf 25 maart. Een Boeing 777-300 vertrekt rond het middaguur vanuit Schiphol naar Jakarta waar het toestel om 06:50 uur lokale tijd de volgende dag aankomt. Daar vertrekt een Boeing 737-800 om 08:15 uur lokale tijd naar Ambon waar het om 13:55 uur lokale tijd aankomt. De terugvlucht van Ambon naar Amsterdam blijft ongewijzigd.

Familie
Volgens Rick Wouters, sales en marketing manager bij Garuda Indonesia, is er hard gewerkt om de verbinding naar de Molukken te verbeteren. “Ik ben zeer verheugd dat dit is gelukt. Hiermee bieden we de Molukse gemeenschap een zeer snelle verbinding naar vrienden en familie en kunnen we bijdragen aan de uitbreiding van het toerisme op deze prachtige eilandengroep”, aldus Wouters.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/