fbpx
AirlinesNaast het nieuwsProfessional

Drie nieuwe routes naar Sevilla voor Ryanair

Vanaf het winterseizoen vliegt de Ierse prijsvechter Ryanair vanaf drie bestemmingen naar het Spaanse Sevilla, zo meldt de low-cost airline.

Luxemburg
Vanuit de luchthaven in de hoofdstad van het Groothertogdom Luxemburg wordt er twee keer per week naar Sevilla gevlogen. De vluchten zullen uitgevoerd worden vanaf de start van het winterseizoen. Het vliegveld van Luxemburg is het enige vliegveld in het land met een verharde start- en landingsbaan

Bristol
Vanuit Bristol in het zuidwesten van Engeland worden er ook twee vluchten per week uitgevoerd naar Sevilla. Deze route wordt vanaf het winterseizoen gevlogen. Per vliegen er zo’n zes miljoen reizigers via de luchthaven van Bristol. Het is hiermee het acht na drukste vliegveld van het Verenigd Koninkrijk.

Edinburgh
Net zoals bij bovenstaande routes wordt er vanaf het winterseizoen twee keer per week vanuit de Schotse hoofdstad Edinburgh naar Sevilla gevlogen. Edinburgh Airport is het op zes na drukste vliegveld van het Verenigd Koninkrijk met zo’n negen miljoen passagiers per jaar.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button