fbpx
NieuwsNL NieuwsProfessionalSchiphol Airport

Schiphol beste shopping luchthaven van Europa

Schiphol Airport is door lezers van het Amerikaanse reismagazine Global Traveler uitgeroepen tot “beste shopping vliegveld” en het vliegveld waar je het beste duty-free kan shoppen in Europa, zo meldt Schiphol.

Enquête
De Amsterdamse luchthaven viel twee keer in de prijzen door de lezers van Global Traveler. Het vliegveld won de prijs voor “beste shopping vliegveld” en “Beste duty-free winkelen in Europa”.

“Prachtig”
Volgens Tanja Dik, Directeur Consumer Products & Services op Schiphol, is de luchthaven altijd op zoek naar nieuwe manieren hoe ze de passagiers het beste kunnen verwelkomen en kunnen bedienen. “Onze compleet vernieuwde Lounge 2 en onlangs heropende Holland Boulevard zijn hier een mooi voorbeeld van. Dat het wordt gezien en gewaardeerd door reizigers, en zich dat vertaalt naar de twee gewonnen prijzen – dat is natuurlijk prachtig”, aldus Dik.

Winnaars
In de categorie “best duty-free shopping in the world”, heeft voor het elfde jaar op rij de internationale luchthaven van Dubai gewonnen. Voor de beste dinermogelijkheden moet men naar het Hartsfield-Jackson vliegveld in Atlanta en het beste personeel op een luchthaven behoort volgens de enquête toe aan Turkish Airlines.

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button