fbpx
LiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijk

Wow air lanceert eigen bier

De IJslandse luchtvaartmaatschappij Wow air lanceert voor het jaarlijkse IJslandse bierfestival een eigen ‘limited edition’ biertje, zo meldt de airline.

Bier
Het bier wordt geserveerd op een geselecteerd aantal vluchten. Het brouwsel wordt voor de IJslandse maatschappij gemaakt door de TO ØL brouwerij. De Deense brouwerij staat ook op het IJslandse bierfestival. Het bier heeft een ‘knapperig moutig karakter met een hint van bloemige, hoppige aroma’s.’

Paradijs
Wow air is een van de grote sponsoren van het festival en wil zichzelf hiermee op de kaart zetten. Het blikje heeft een opdruk van de IJslandse kunstenaar Odee. Het ontwerp heeft de naam “I’m in Paradise”. De kunstenaar zegt over het design: “Je komt vanuit een paradijs weer in de rust van je eigen huis, dat geeft een bijzonder gevoel. In dit geval gaat het om een WOW air vlucht, waar je als passagier welkom bent en je weer naar je thuisbasis wordt gebracht.”

© WOW air

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button