fbpx
AirlinesNieuwsProfessional

Emirates vaker naar Bali

Emirates vliegt vanaf 14 juni van Dubai dagelijks naar Bali, om vervolgens door te vliegen naar Auckland, de grootste stad van Nieuw-Zeeland, zo meldt de luchtvaartmaatschappij.

Bali
Vanaf 14 juni voert Emirates dagelijkse vluchten uit van Dubai met een tussenstop op Bali. Daarna vliegt de Boeing 777-300ER door naar Auckland in Nieuw-Zeeland. Emirates vliegt nu al dagelijks van Dubai naar Bali als eindbestemming. Daar komt vanaf 28 oktober, met ingang van het winterseizoen, een extra dagelijkse vlucht bij. De maatschappij uit de Verenigde Arabische Emiraten, vliegt dan drie maal daags naar het Indonesische eiland.

Vlucht
De nieuwe vlucht vanuit Dubai via Bali naar Auckland, vlucht EK 450, vertrekt om 06:55 uur en landt om 20:20 uur lokale tijd op Bali. Om 22:00 uur lokale tijd vliegt de Boeing verder van Denpasar naar Auckland waar het om 10:00 uur ’s ochtends de volgende dag landt.

Op de terugreis vertrekt het vliegtuig om 12:40 uur lokale tijd vanuit Auckland om te landen op Denpasar om 17:55 uur lokale tijd. Daar gaat de vlucht om 19:50 verder naar Dubai waar het landt om 00:45 uur lokale tijd.

Boeing
De Boeing 777-300ER die op de route wordt ingezet biedt ruimte aan 354 passagiers. In eerste klas kunnen acht passagiers plaatsnemen, in business class 42 en in economy is ruimte voor 304 reizigers.

Bestel nu deze afscheidskalender van de KLM 747!

Nieuw in de webshop van Up: een afscheidskalender van de KLM Boeing 747. Exclusief verkrijgbaar bij Up in the Sky voor €17,95 inclusief gratis verzending. Voor €4 extra krijg je er een retro sleutelhanger bij!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button