LiefhebberNaast het nieuwsNL nieuwsVliegvelden

Met Google een rondje “lopen” in Eindhoven Airport

Google Indoor Street View heeft een update gehad, hiermee is een nieuwe locatie aan de bestaande database toegevoegd: Eindhoven Airport.

Binnenkijken
Met de applicatie kan er binnenin de Eindhovense luchthaven gekeken worden. Van het terras tot de gate en de aankomsthal, een digitale tour door het vliegveld is nu mogelijk.

Indoor
Met de applicatie van Google kunnen gebruikers allerlei gebouwen van binnen bekijken. Zo is de TU Eindhoven te ‘bezoeken’, Carré en de RAI. Hoe Eindhoven Airport er van binnen uitziet kan men hier bekijken.

Eindhoven
Eindhoven Airport werd op 10 september 1932 opgericht als Welschap. Er worden zowel commerciële vluchten als militaire vluchten uitgevoerd vanaf de Brabantse luchthaven. Het gedeelte Vliegbasis Eindhoven wordt voor militaire doeleinden gebruikt door de Koninklijke Luchtmacht, het civiele gedeelte staat bekend als Eindhoven Airport.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/