fbpx
AirlinesNieuwsProfessional

United Airlines plant eerste routes met 737 MAX 9

De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij United Airlines heeft de eerste routes met hun nieuwste toestel, de Boeing 737 MAX 9, bekend gemaakt. Deze routes zullen vanaf 7 juni gevlogen worden.

7
Vanaf 7 juni wordt de 737 MAX 9 ingezet vanuit de hub van United Airlines in de Texaanse stad Houston. Vanaf het George Bush Intercontinental Airport wordt de Boeing ingezet op vluchten naar Anchorage in Alaska, Austin in Texas, Fort Lauderdale en Orlando in Florida en San Diego in Californië.

29
Vanaf 29 juni worden er ook vluchten vanuit Los Angeles naar Honolulu en Houston gevlogen met de Boeing 737. Op dezelfde datum komen er nieuwe routes vanuit Houston bij naar Tampa, Sacremento en Los Angeles.

9
De Boeing 737 MAX 9 van United biedt ruimte aan 179 passagiers waarvan 20 in eerste klas in een 2-2 opstelling. In economy plus is er ruimte voor 48 reizigers in een 3-3 opstelling en 111 passagiers kunnen plaatsnemen in economy, ook in een stoelconfiguratie van 3-3.

10
Dit jaar zal United Airlines tien Boeing 737 MAX 9 toestellen ontvangen. De eerste zes worden naar alle waarschijnlijkheid in april en mei in ontvangst genomen.

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button