fbpx
CargoNaast het nieuwsNL NieuwsProfessionalSchiphol Airport

Schiphol Cargo fuseert met Aviation Marketing

Schiphol Cargo en de afdeling Aviation marketing fuseren vanaf 1 april, zo meldt Schiphol.

Cargo
De twee, nu nog losstaande, onderdelen worden vanaf 1 april samengevoegd als Aviation Marketing and Cargo onder leiding van Maaike van der Windt. Het huidige hoofd van Schiphol Cargo, Jonas van Stekelenburg, zal het proces ondersteunen tot hij komende zomer een andere functie buiten Schiphol op zich neemt.

Vracht
Volgens Stekelenburg zal de nieuwe afdeling vracht in het hart van de luchthaven plaatsen. “De teams zullen profiteren van de gebundelde expertise en de synergie die dat zal opleveren,” aldus Van Stekelenburg.

Opzet
Van der Windt over de fusie: “De nieuwe opzet garandeert dat vracht in de toekomst stevig vertegenwoordigd zal zijn. Verder zien we het belang in van ruimcapaciteit naast volledige vrachtcapaciteit. Het afstemmen van vracht op het passagiersnetwerk en zakelijke ontwikkelingen stelt ons in staat kansen uit te buiten.”

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button