AirlinesOverig nieuwsProfessional

Cathay Pacific voegt tweede bestemming Zuid-Afrika toe

Vanaf november vliegt Cathay Pacific in het winterseizoen naar Kaapstad, naast Johannesburg de tweede bestemming in Zuid-Afrika, zo meldt de maatschappij.

Vlucht
De vlucht tussen Hong Kong en Kaapstad wordt drie keer per week gevlogen in de periode van 13 november 2018 tot 18 februari 2019. Met een Airbus A350-900 wordt de route gevlogen en kunnen maximaal 280 passagiers verdeeld over drie klassen in het toestel plaatsnemen.

“Kansen”
Volgens de topman van Cathay, Rupert Hogg, “creëert de groei van bestemmingen die normaal niet vanaf Hong Kong direct bereikbaar zijn nieuwe kansen voor zaken, handel en toerisme”.

Bestemmingen
In het komende jaar voegt Cathay verschillende nieuwe bestemmingen toe aan het netwerk. Vanaf maart vliegt de Aziatische maatschappij naar Jinan in China en naar Brussel. Naar Kopenhagen wordt vanaf mei gevlogen en naar Dublin vanaf juni. In september komt daar Washington bij waar met de nieuwe Airbus A350-1000 op gevlogen wordt.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close