AirlinesIndustrieNaast het nieuwsProfessional

Delta wijst reizigers de weg op Schiphol

Delta Air Lines heeft in de Fly Delta-app een nieuwe interactieve kaart van Schiphol toegevoegd. Hiermee kunnen reizigers makkelijk door de luchthaven navigeren, zo meldt Delta.

Wegwijzer
De interactieve kaart van de Amsterdamse luchthaven is in de Fly Delta-app beschikbaar door op de luchthavencode te klikken of het nummer van de gate op de instapkaart. Op de kaart kunnen reizigers winkels, eetgelegenheden en de gates makkelijk vinden.

Luchthavens
Niet enkel Schiphol heeft een interactieve kaart in de app. Ook andere vliegvelden waar Delta actief is zijn te raadplegen zoals New York JFK, Londen Heathrow, Tokyo Narita en Mexico City. Binnenkort worden ook de kaarten van Parijs Charles de Gaulle en Shanghai Pudong in de app aangeboden.

Wayfinder
De senior vice president Europa, Midden-Oosten en Afrika van Delta, Corneel Koster, zegt over de app: “Airport wayfinding is een toepassing waarmee Delta het reizen voor haar klanten gemakkelijker en aangenamer maakt. Of het nu gaat om het vinden van een eetgelegenheid, een last-minute cadeau of om de snelste route naar de gate te vinden, de interactieve wegwijzer verzekert onze passagiers van probleemloos navigeren op onze belangrijkste bestemmingen in Europa en daarbuiten”.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button