fbpx
AirlinesNaast het nieuwsProfessional

Ryanair voor het eerst vanaf Berlijn Tegel en Düsseldorf

De Ierse low-cost maatschappij Ryanair vliegt vanaf het zomerseizoen voor het eerst vanaf de Duitse luchthavens Berlijn Tegel en Düsseldorf, zo meldt de airline.

Zomer
In de maanden juni, juli en augustus vliegt Ryanair nieuwe routes vanaf Berlijn Tegel en Düsseldorf. Vanaf die luchthavens worden nieuwe vluchten naar Mallorca aangeboden. Vanuit Düsseldorf wordt er dagelijks naar Mallorca gevlogen en vanaf Berlijn Tegel zes keer per week.

Mallorca
Ook vanuit de Duitse luchthavens Neurenberg en Stuttgart wordt er naar Mallorca gevlogen. Ryanair vliegt respectievelijk vier keer, en drie keer per week naar het Spaanse eiland. Vanuit Keulen en Dortmund vliegt de Ierse maatschappij al naar Mallorca, maar voeren extra vluchten uit in de zomerperiode. Vanuit Keulen wordt er 13 keer per week gevlogen naar Mallorca en vanuit Dortmund 5 keer per week.

Eurowings
De low-cost maatschappij Eurowings, dochtermaatschappij van Lufthansa, heeft Düsseldorf als belangrijkste hub. Berlijn Tegel is ook een uitvalsbasis voor Eurowings. Met de komst van Ryanair lijken de Ieren te willen concurreren met de Lufthansa dochter.

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button