fbpx
Editors choiceKLMLiefhebberNaast het nieuwsNL NieuwsOpmerkelijkSchiphol Airport

F-16’s vergezellen Olympische sporters – Foto en video

Op maandag 26 februari kwamen de Nederlandse topsporters, die meegedaan hadden aan de Olympische Winterspelen in Seoul, terug naar Nederland. Twee F-16’s van de Koninklijke Luchtmacht verwelkomden de sporters in de lucht.

Vlucht
De Boeing 777-300ER van KLM had maandag de Olympische ploeg aan boord die vanuit Seoul terug naar Amsterdam vlogen. Twee F-16’s stegen vanaf Vliegbasis Leeuwarden op en vergezelden vlucht KL854 naar Schiphol. Vanuit de Boeing zag dat er zo uit.

F-16
Vanuit de F-16’s

Grond
En vanaf de grond zag het er zo uit:

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button