fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

Joon naar Mumbai in plaats van Air France

Joon, de dochtermaatschappij van Air France, neemt de route naar Mumbai over van het moederbedrijf vanaf 18 juni, zo meldt Air France.

Mumbai
De route tussen Parijs Charles de Gaulle en het Chhatrapati Shivaji international Airport in Mumbai wordt vanaf 18 juni van dit jaar dagelijks door Joon gevlogen. Daarvoor vloog moederbedrijf Air France deze route.

Vlucht
Vlucht AF218 van Charles de Gaulle naar Mumbai wordt met een A340 gevlogen en vertrekt om 11:40 uur vanaf Parijs, het toestel kom om 00:05 uur lokale tijd aan in Mumbai. Terugvlucht AF217 vertrekt om 01:55 uur lokale tijd vanuit Mumbai en landt om 08:05 in Parijs. Er kunnen maximaal 275 passagiers mee op de vlucht.

Joon
Joon vliegt vanaf Parijs Charles de Gaulle naar verschillende bestemmingen binnen Europa zoals Barcelona, Berlijn en Rome. Ook vliegt de maatschappij naar onder andere Caïro en Mahé. De long-haul bestemmingen zijn Mumbai en Teheran. Komende zomer zet Joon 15 vliegtuigen in om deze routes te bedienen.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button