fbpx
AirlinesFrequente reizigersKLMNieuwsNL NieuwsSchiphol Airport

KLM vluchten kunnen niet vertrekken wegens stroomstoring

Vluchten van KLM kunnen niet vertrekken vanaf Schiphol wegens een stroomstoring, zo laat de maatschappij weten via een statement.

Storing
KLM meldt dat door de stroomstoring de operationele systemen op de grond hinder ondervinden. Ook zijn de service centra online en telefonisch niet of slecht bereikbaar. Door de storing lopen verschillende vluchten vertraging op. Vluchten die al vertrokken zijn ondervinden geen hinder en de vliegveiligheid is niet in het geding.

Schiphol
De Amsterdamse luchthaven weet van de stroomstoring, een woordvoerster van Schiphol zegt dat KLM bezig is om het probleem te verhelpen.

Reacties
Op social media zijn er verschillende reacties van reizigers verschenen waarin ze aangeven hun bagage nog niet te hebben ontvangen. Een van de reizigers zegt al een uur te wachten op zijn bagage. Volgens KLM is het nog niet duidelijk wanneer de stroomstoring verholpen is. Vanaf 15:00 uur lukt het langzaam weer om enkele vluchten te laten vertrekken.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button