fbpx
Frequente reizigersKLMNieuwsNL NieuwsSchiphol Airport

KLM annuleert tientallen vluchten

Vanwege de weersomstandigheden is KLM genoodzaakt tientallen Europese vluchten te schrappen. Op dit moment zijn 39 retourvluchten geannuleerd, dit aantal kan toenemen.

Oostenwind
KLM heeft net als andere luchtvaartmaatschappijen last van de sterke oostenwind en de beperkte baancapaciteit op Schiphol. Bovendien zorgen winterse omstandigheden in Groot-Brittannië voor overlast. Ook British Airways, easyJet en Lufthansa hebben vluchten naar Amsterdam afgeblazen. Naast de annuleringen, zijn diverse vluchten vertraagd.

Omboeken
Gedupeerde reizigers worden omgeboekt naar andere vluchten. KLM neemt contact met hen op. De maatschappij vraagt passagiers de website nauwlettend in de gaten te houden, voor de meest actuele vertrek- en aankomsttijden.

Naar verwachting blijft de overlast de rest van de dag voortduren.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button