fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

BA introduceert goedkoper ticket op vluchten naar VS

In navolging van KLM, Delta, Alitalia en Aer Lingus, komt nu ook British Airways met een budgettarief op vluchten naar de Verenigde Staten, waarbij de ruimbagage niet bij de prijs is inbegrepen.

Basic
BA past de nieuwe Basic-ticketprijs vanaf april op een aantal geselecteerde routes toe. Welke routes dat zijn wordt op een later moment bekendgemaakt.

Passagiers die een budgetticket kopen kunnen alleen kosteloos handbagage meenemen. Daarnaast is het niet mogelijk om bij het inchecken een stoelkeuze te maken. Wel krijgen passagiers, net als de reizigers met duurdere tickets, dezelfde service aan boord met onder andere in-flight entertainment, maaltijden, oortjes en dekens.

Airlines
Ook bij American Airlines, Iberia en Finnair komt gelijktijdig een dergelijke ticketvariant. Het is te verwachten dat Virgin Atlantic als een van de laatste airlines zonder een Hand Bagage Only-tarief niet achter zal blijven, en ook een goedkopere prijsklasse introduceert voor de trans-Atlantische markt.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button