AirlinesFrequente reizigerNieuwsZakelijke Reiziger

BA introduceert goedkoper ticket op vluchten naar VS

In navolging van KLM, Delta, Alitalia en Aer Lingus, komt nu ook British Airways met een budgettarief op vluchten naar de Verenigde Staten, waarbij de ruimbagage niet bij de prijs is inbegrepen.

Basic
BA past de nieuwe Basic-ticketprijs vanaf april op een aantal geselecteerde routes toe. Welke routes dat zijn wordt op een later moment bekendgemaakt.

Passagiers die een budgetticket kopen kunnen alleen kosteloos handbagage meenemen. Daarnaast is het niet mogelijk om bij het inchecken een stoelkeuze te maken. Wel krijgen passagiers, net als de reizigers met duurdere tickets, dezelfde service aan boord met onder andere in-flight entertainment, maaltijden, oortjes en dekens.

Airlines
Ook bij American Airlines, Iberia en Finnair komt gelijktijdig een dergelijke ticketvariant. Het is te verwachten dat Virgin Atlantic als een van de laatste airlines zonder een Hand Bagage Only-tarief niet achter zal blijven, en ook een goedkopere prijsklasse introduceert voor de trans-Atlantische markt.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close