fbpx
AirlinesNieuwsProfessionalVliegtuigen

China Southern ontvangt eerste A321neo

China Southern heeft haar eerste Airbus A321neo in ontvangst genomen. De maatschappij heeft bij Airbus 50 A321neo-toestellen besteld. De resterende vliegtuigen worden de komende jaren geleverd.

Configuratie
De A321neo is ingericht in een drie klassen-configuratie, met 167 stoelen in economy, 24 in premium economy, en 4 in de businessclass. Het type zal vooral op drukkere binnenlandse routes worden ingezet.

China Southern is een van de grootste maatschappijen in China, met een vloot van 303 Airbus-toestellen. De maatschappij heeft 253 vliegtuigen uit de A320-serie, waaronder zeven A320neo’s, en 45 A330’s en vijf A380’s. Vanaf het zomerseizoen zet de carrier de A380 weer in naar Amsterdam.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button