fbpx
AirlinesLiefhebberNaast het nieuws

Nieuwe business class voor Emirates in 777

Emirates heeft de nieuwe indeling voor business class in de Boeing 777-200LR getoond. De nieuwe configuratie bestaat uit een 2-2-2 indeling, zo meldt de airline.

Stoelen
De stoelen in de nieuwe business class configuratie van Emirates zijn 5,08 centimeter breder, en hebben een pitch van 1,82 meter. De stoelen kunnen tot een volledig plat bed worden getransformeerd, er bevindt zich een persoonlijke minibar in de stoel, verschillende lichtopties, panelen om van de andere passagiers afgeschermd te worden en een opbergruimte voor schoenen.

© Emirates

Boeing
De tien Boeing 777-200LR toestellen van Emirates krijgen allemaal de nieuwe business class indeling. Voorheen was de stoelindeling 2-3-2 en konden 42 personen plaatsnemen in business class. Met de nieuwe indeling vallen er 4 stoelen weg. Hiermee biedt de Boeing 38 plaatsen in business class en 264 stoelen in economy. In business class bevindt zich ook een nieuw lounge gedeelte waar reizigers zelf een drankje kunnen inschenken of iets te eten pakken.

© Emirates

Maart
Vanaf 6 maart vliegt de eerste vernieuwde 777 van Emirates op de route tussen Dubai en Fort Lauderdale in de Verenigde staten. De negen resterende Boeing toestellen worden in de loop van dit jaar gerenoveerd.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button