fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

Drie nieuwe routes voor Ryanair vanuit Brussel

In het komende winterseizoen vliegt Ryanair drie nieuwe routes vanuit België. Vanaf Brussels Airport worden er 2 nieuwe routes gevlogen en vanaf Charleroi één, zo meldt de Ierse prijsvechter.

Brussel
Vanuit Brussels Airport vliegt Ryanair twee nieuwe routes naar Amman, de hoofdstad van Jordanië, en naar Marrakesh in Marokko. Beide routes worden twee keer per week gevlogen. Ook worden er extra vluchten uitgevoerd naar Rome en Lissabon. Naar de hoofdstad van Italië wordt in het winterseizoen 12 keer per week gevlogen en naar de hoofdstad van Portugal wordt er 13 keer per week gevlogen.

Charleroi
Ryanair vliegt vanaf Charleroi één nieuwe route naar Malta. Dagelijks wordt deze vlucht uitgevoerd tijdens de winterperiode. Ook worden er extra vluchten uitgevoerd naar Edinburgh, Marrakesh, Pisa, Sofia, Thessaloniki en Warschau.

Extra
Vanuit Charleroi wordt er 4 keer per week naar de hoofdstad van Schotland en Bulgarije gevlogen en naar Thessaloniki in Griekenland. Naar Marrakesh wordt er 5 keer per week gevlogen, naar Warschau 9 keer en naar Pisa wordt er dagelijks gevlogen.

Marrakesh
Los van de vluchten tussen Marrakesh en Brussels Airport en Charleroi vliegt Ryanair vanuit de Marokkaanse stad ook naar Athene, Berlijn Schönefeld, Neurenberg en Baden-Baden.

Haal jouw KLM-staart in huis!

Nieuw in de webshop van Up, een KLM-staart op houten voet. Speciaal voor de echte KLM-fans.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button