fbpx
AirlinesEmbraerIncidentenLiefhebberNaast het nieuws

Reiziger gearresteerd die cabinedeur wil openen – Video

Een vrouwelijke passagier op een vlucht van United Express dacht dat ze god was en probeerde, tijdens de vlucht, een vliegtuigdeur te openen, zo meldt cbsnews.

God
De vrouw die maandag, tijdens vlucht 5449 van San Francisco naar Boise, één van de vliegtuigdeuren probeerde te openen, dacht dat ze god was. Passagiers hielpen de cabin crew om de vrouw te overmeesteren. Onderstaande video van CBS laat zien hoe het er aan toeging, de video begint na 10 seconden.

Politie
Nadat de vrouw tijdens de vlucht in bedwang werd gehouden, door haar voeten en handen vast te binden, landde het vliegtuig veilig in Boise in de staat Idaho. Daar werd de verwarde vrouw, die verschillende keren tijdens de vlucht: “ik ben god”, riep, door de politie bij de gate opgewacht. Daar werd de vrouw meegenomen voor een medische evaluatie.

Zaak
Een woordvoerster van de politie van Boise liet weten het politierapport naar de lokale aanklager te sturen. De aanklager zal bepalen of er klachten tegen de vrouw worden ingediend.

Passagiers
De Embraer E175 van United Express werd door SkyWest Airlines gevlogen en had 73 passagiers aan boord.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button