fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsNL Nieuws

Nordica toch niet tussen Groningen en Brussel

Nordica ziet af van de route tussen Groningen en Brussel. De Estse luchtvaartmaatschappij stationeert vanaf 25 maart een Bombardier CRJ700 op het vliegveld en vliegt daarmee naar drie verschillende bestemmingen in Europa, zo meldt Groningen Airport Eelde.

Brussel
Vanuit Groningen wordt er door Nordica twee keer per dag naar Kopenhagen en München gevlogen en wekelijkse vluchten naar Nice uitgevoerd. In de ruimte die nog beschikbaar was, zouden er vluchten naar Brussel worden gevlogen. Dit gaat niet meer door.

Belangstelling
Volgens Nordica blijkt vanuit de markt dat er niet voldoende belangstelling is voor een vlucht naar Brussel. De vlucht zou één keer per dag uitgevoerd worden. Er wordt nu gekeken naar een goed alternatief voor de weggevallen vluchten.

Bestemmingen
Bestemmingen die hiervoor in aanmerking zouden kunnen komen, en de favorieten van het Groningen Airport Eelde, zijn Parijs, Milaan, Wenen en Berlijn. Er wordt verwacht dat deze maand nog bekend gemaakt wordt welke bestemming Nordica gaat aanbieden.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button