LiefhebberNaast het nieuwsVliegvelden

Sneeuwruimen op Gatwick Airport – Time-lapse

In alle weersomstandigheden moet een vliegveld operationeel kunnen blijven. Dat is niet mogelijk zonder de vele mannen en vrouwen die verantwoordelijk zijn voor conditie van de start- en landingsbanen.

Sneeuw
Hoe dat er op Gatwick Airport aan toe gaat is in onderstaande timelapse goed te zien. Zodra de gevallen sneeuw op de banen blijft liggen komt een team in actie om de banen sneeuwvrij te houden.

Gatwick
De luchthaven Londen Gatwick is de op één na drukste luchthaven van Londen. Het vliegveld heeft twee terminals en zijn via een monorail met elkaar verbonden. Tot 2016 was het de drukste luchthaven ter wereld met één start- en landingsbaan, maar werd ingehaald door het Mumbai Chhatrapati Shivaji International Airport.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen