fbpx
AirlinesLiefhebberNaast het nieuws

De vrouwen van British Airways – Video

Het is op 8 maart internationale Vrouwendag, veel luchtvaartmaatschappijen zetten op deze dag hun vrouwelijke medewerkers in het zonnetje.

British Airways
Veel maatschappijen vliegen vandaag met volledig vrouwelijke crews naar verschillende bestemmingen om de Internationale Vrouwendag extra in de schijnwerpers te zetten. Andere maatschappijen hebben andere manieren om de vrouwen die werkzaam zijn in de luchtvaart in het zonnetje te zetten. Zo ook British Airways. De maatschappij heeft een video gepubliceerd waarin 60 verschillende vrouwen hun werkzaamheden tonen.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button