fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

Lufthansa biedt luxe maaltijden in economy aan

Lufthansa biedt vanaf mei van dit jaar luxe maaltijden, tegen een meerprijs, aan voor passagiers die met economy of premium economy vliegen op long-haul vluchten, zo meldt de Duitse maatschappij.

Bestellen
De luchtvaartmaatschappij biedt zeven verschillende maaltijden aan die passagiers, 24 uur van te voren online, kunnen bestellen als ze een long-haul vlucht met Lufthansa vliegen. De prijs voor deze gerechten varieert tussen de 19 en 33 euro.

Vers
Een woordvoerster van Lufthansa laat desgevraagd aan Up weten dat de gerechten net voor de vlucht vertrekt, vers bij het vliegtuig aangeleverd. De cateringgroep LSG is verantwoordelijk voor de gerechten.

Gerechten
De maaltijden bestaan onder andere uit gegrilde steak, Japanse sushi, Beierse snacks, een Aziatisch gerecht met quinoa, Mediterraanse pasta met garnalen of een Thaise curry. De gerechten worden op porseleinen borden geserveerd.

Eten
De maaltijden zijn geen vervanging voor het huidige aanbod van maaltijden aan boord van een long-haul vlucht, maar spelen in op de individuele wensen van klanten. De gerechten zijn per vlucht in beperkte oplages verkrijgbaar.

Business
In tegenstelling tot de gerechten in business class, waar het voor-, hoofd-, en nagerecht apart geserveerd worden, worden de nieuwe gerechten in economy in één keer geserveerd. De luxe gerechten worden geserveerd voordat de gewone maaltijden geserveerd worden.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button