AirlinesOverig nieuwsProfessional

Virgin volgt partners met enkel handbagage tickets

Virgin Atlantic biedt vanaf komende lenteperiode passagiers een nieuwe optie, economy light, zo meldt de airline. Hiermee gaat de Britse luchtvaartmaatschappij van Richard Branson de partners van de nieuw te vormen trans-Atlantische joint venture achterna.

Light
De nieuwe reisoptie bij Virgin Atlantic, economy light, biedt de reizigers de mogelijkheid om met enkel handbagage te reizen. Hierdoor is de prijs van een ticket lager dan in de andere economy vormen ‘classic’ en ‘delight’. Hapjes en drankjes zijn wel in de light optie inbegrepen, maar het ticket wordt niet terugbetaald bij annulering. Ook wordt de plaats in het vliegtuig bij check-in aangeduid en kan de reiziger niet zelf bepalen waar te zitten.

KLM
Met deze optie volgt Virgin toekomstige partners in de nog te vormen trans-Atlantische joint venture Air France-KLM, Delta Air Lines en eventueel Alitalia. De maatschappijen bieden de reizigers al de optie om enkel met handbagage te reizen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/