fbpx
AirlinesNaast het nieuwsProfessional

Virgin volgt partners met enkel handbagage tickets

Virgin Atlantic biedt vanaf komende lenteperiode passagiers een nieuwe optie, economy light, zo meldt de airline. Hiermee gaat de Britse luchtvaartmaatschappij van Richard Branson de partners van de nieuw te vormen trans-Atlantische joint venture achterna.

Light
De nieuwe reisoptie bij Virgin Atlantic, economy light, biedt de reizigers de mogelijkheid om met enkel handbagage te reizen. Hierdoor is de prijs van een ticket lager dan in de andere economy vormen ‘classic’ en ‘delight’. Hapjes en drankjes zijn wel in de light optie inbegrepen, maar het ticket wordt niet terugbetaald bij annulering. Ook wordt de plaats in het vliegtuig bij check-in aangeduid en kan de reiziger niet zelf bepalen waar te zitten.

KLM
Met deze optie volgt Virgin toekomstige partners in de nog te vormen trans-Atlantische joint venture Air France-KLM, Delta Air Lines en eventueel Alitalia. De maatschappijen bieden de reizigers al de optie om enkel met handbagage te reizen.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button