Frequente reizigerNieuwsRoutesVeiligheid

Vluchten Moskou – Caïro begin april weer van start

De vluchten tussen Moskou en Caïro worden waarschijnlijk begin april hervat. Dat meldt het Russische persbureau Tass.

Oplossing
Het Russische Ministerie van Transport zegt actief bezig te zijn met de hervatting van de vluchten tussen Rusland en Egypte. “De partijen zijn met stappen gekomen voor de snelst mogelijke oplossingen”, aldus het ministerie.

Terreur
Het vliegverbod werd ingesteld nadat een Egyptische terreurcel in oktober 2015 een vliegtuig van de Russische maatschappij Metrojet opblies. Het voorval gebeurde dertig minuten na vertrek vanaf Sharm el Sheikh. Alle 224 inzittenden van het toestel kwamen om het leven. Veel van hen waren Russen.

Hervat
In januari, dit jaar, besloot de Russische president Vladimir Poetin om vluchten tussen Rusland en Egypte weer toe te staan.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close