CargoInnovatieNL nieuwsOverig nieuwsProfessional

Nieuwe software voor Air France KLM Martinair Cargo

Air France KLM Martinair Cargo (AFKLMP Cargo) heeft nieuwe software om het logistieke proces beter te stroomlijnen, zo meldt de vrachtvervoerder.

Software
De nieuwe software, ontwikkeld door het Ierse Accenture, voegt alle onderdelen die bij het logistieke proces komen kijken samen. Handelingen zoals boekingen, aanbiedingen, het prijzen van producten, de beoordeling van producten, de capaciteitsberekening en vluchtplanning worden door de software geïntegreerd voor de hele vrachtafdeling.

AFLS
De Accenture Freight and Logistics Software (AFLS) automatiseert bovenstaande handelingen om zo tot een soepele logistieke afhandeling te komen. Wijnand de Groot, vice president bij de klantendienst van AFKLMP Cargo is blij met de nieuwe software: “Met de software van Accenture kunnen we de kracht van ons netwerk benutten betere oplossingen te bieden aan onze klanten. Naast het verbeteren van klantenservice en verkoop door onze lokale kantoren, stelt de software ons in staat om innovatie te versnellen en nieuwe digitale oplossingen aan te bieden”.

AFKLMP
Air France KLM Martinair Cargo vliegt wekelijks meer dan 1.100 vluchten naar 116 bestemmingen. In 2017 vervoerde de vrachtafdeling 1,1 miljoen ton aan vracht met 2 Boeing 777 vrachtvliegtuigen, 4 Boeing 747-400 freighters en en 6 Boeing 747-400 vliegtuigen die zowel passagiers als vracht kunnen vervoeren.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen