fbpx
LiefhebberNaast het nieuwsNL NieuwsSchiphol AirportVideo

‘Queen of the Skies’ op Schiphol – Video

De ‘Queen of the Skies’, oftewel de Boeing 747. Het is een vliegtuig dat tot verbeelding spreekt. Dat dit toestel ook vaak Schiphol aandoet is niks nieuws, maar deze video wel.

Schiphol
De Amsterdamse luchthaven heeft een video gepubliceerd met daarin mooie beelden van de 747’s van verschillende maatschappijen op Schiphol.

747
De Boeing 747-8 Intercontinental heeft een bereik van 14.816 kilometer en wordt aangedreven door General Electrics GEnx-2B motoren aangedreven. Het toestel is 76,3 meter lang, 19,4 meter hoog en heeft een vleugelspanwijdte van 68,4 meter. Deze versie van de ‘Queen of the Skies’ biedt ruimte aan 410 passagiers verdeeld over drie klassen.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button